Onze werkwijze

Stap 1:

Kennismaking

Om je nieuwe keuken op jouw maat te maken, is het belangrijk om je wensen en voorkeuren te kennen. Hiervoor nemen wij dan ook graag de tijd. We bespreken samen verscheidene opties om op deze manier de keuken van je dromen samen te stellen.

Stap 2:

Grondplan

Na bespreking van de materiaalkeuze en het kiezen van de toestellen maken we een grondplan op. We proberen de keuken optimaal in de ruimte in te plannen.

Stap 3:

Opmeting

Na het vastleggen van de afspraak komt onze professionele opmeter langs bij u thuis voor het opmeten van uw keuken. Deze afmetingen zijn van belang voor zowel de plaatsing van de keuken als het adviseren over eventuele voorbereidingswerken. Vb plaatsing van leidingen of aansluitpunten.

Stap 4:

Detailplanning & bevestiging

Na de opmeting is het aan ons om alles in detail uit te tekenen. U krijgt dan een uitnodiging om het plan te bekijken en eventuele laatste wijzigingen door te voeren. Pas dan gaat de keuken in productie en bestellen we de toestellen en accessoires. U ontvangt de detailplanning en we leggen een definitieve plaatsingsdatum vast.

Stap 5:

Levering & plaatsing

De levering en plaasting van de keukens gebeurt door onze eigen adrem medewerkers.
Kort voor plaatsing zal uw keuken geleverd worden. De duur van de plaatsing hangt af de grootte van uw keuken. Na de plaatsing rest u enkel nog het ontdekken van de voordelen van uw nieuwe Adrem keuken.

Stap 6:

Service na verkoop

Na de plaatsing van uw keuken bieden wij ook een onberispelijke naservice. U kan ons altijd contacteren en wij staan klaar om u verder te helpen.

Maak een afspraak

Onze waarden

Volgens uw wens

Goede voorbereiding

Steeds volgens timing

Warmmenselijk team

Hoge afwerkingsgraad

Service na verkoop

Alles over Adrem Keukens

Gratis advies aan huis?

Bel voor ons een afspraak.