Adrem Keukens

Adrem Keukens ontwerpt keukens die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Wij engageren ons voor een vlotte samenwerking waarbij u en al uw wensen centraal staan.

Keuken partners

Uw keuken is maar compleet wanneer u ook beschikt over de juiste hoogwaardige keukentoestellen. Adrem keukens werkt daarom enkel met de meest kwalitatieve topmerken op de markt! Hierbij vindt u een overzicht van onze keukenpartners.

Onze waarden

Volgens uw wens

Goede voorbereiding

Steeds volgens timing

Warmmenselijk team

Hoge afwerkingsgraad

Service na verkoop

Alles over Adrem Keukens

Onze klanten getuigen

“Ik deel u graag mee dat wij heel content zijn van onze keuken. De kwaliteit kun je eigenlijk maar zien na enkele jaren, maar alles is netjes afgewerkt en in orde. Bedankt daarvoor, en ook een dikke pluim voor de jongen die de keuken komen plaatsen is. Een vakman!”

LUC DEBRABANDER

“Vandaag werd de plaatsing van onze nieuwe keuken afgerond. Gewoon prachtig! We willen jullie vooral feliciteren met de plaatsers! ”

VANWOLLEGHEM – VANDERSTRAETEN

“Melissa, Peter, iedereen die de keuken ziet valt achterover qua prijs/kwaliteit. Echt pracht werk, en de mond aan mond reclame, doe ik verder. Nogmaals dank aan het ganse team van Adrem keukens.”

KOEN EN NADIEN

“Alles wordt perfect opgevolgd vanaf het uittekenen van de plannen, de aangebrachte wijzigingen, timing, etc. Het waren heel bekwame mensen met veel ervaring die de keuken feilloos hebben geplaatst op de afgesproken data.”

NOBUS – MASSIN

“Er werd geluisterd naar onze wensen. We zaten zeer snel op dezelfde golflengte. We hadden onmiddellijk een goed gevoel. We zijn tot op heden heel content over de keuken…”

FAMILIE DECLERCK – VANDEWEGHE

“Geen moeite was teveel voor Sofie om alles op wieletjes te laten lopen. Het vakkundig opmeten door Steven was tot op de mm perfect. Harde werkers, aangenaam om in huis te hebben! 100% tevreden!”

FAMILIE VAN BELLE – DE SMET

Gratis advies aan huis?

Bel ons voor een afspraak en wij komen langs!